biblioteka online
Biblioteka Główna GUMed

Mapa strony

2015-11-25 Bibliografia i bibliometria
2014-09-19 Biblioteka online
2017-04-21 Czasopisma polskie otrzymywane w roku 2017
2017-04-21 Czasopisma zagraniczne otrzymywane w roku 2017
2017-11-06 E-książki
2014-07-04 E-książki dla farmaceutów
2016-08-08 Formularze, druki
2016-03-18 Godziny otwarcia
2016-01-19 Ibuk Libra
2015-03-13 Instrukcje
2015-11-03 Internet w Bibliotece
2017-11-16 Kontakt, bibliotekarze
2015-11-10 Kopiowanie materiałów
2017-08-16 Lokalizacja i dojazd
2014-10-23 Nabytki książkowe
2016-11-10 Nabytki książkowe
2015-06-26 Nabytki książkowe
2016-11-10 Nabytki książkowe
2014-10-24 Nabytki książkowe
2015-06-26 Nabytki książkowe
2014-10-23 Nabytki książkowe
2014-10-23 Nabytki książkowe
2016-02-05 Nabytki książkowe
2016-11-10 Nabytki książkowe
2017-08-16 O Bibliotece
2017-11-16 O nas
2015-11-03 Podręczniki polecane przez wykładowców
2015-12-16 Polecane podręczniki - kierunek analityka medyczna I rok
2015-12-09 Polecane podręczniki - kierunek analityka medyczna II rok
2015-12-11 Polecane podręczniki - kierunek analityka medyczna III rok
2014-08-11 Polecane podręczniki - kierunek analityka medyczna IV rok
2015-12-11 Polecane podręczniki - kierunek analityka medyczna IV rok
2015-12-14 Polecane podręczniki - kierunek analityka medyczna V rok
2015-12-16 Polecane podręczniki - kierunek farmacja I rok
2015-12-08 Polecane podręczniki - kierunek farmacja II rok
2015-12-04 Polecane podręczniki - kierunek farmacja III rok
2015-12-11 Polecane podręczniki - kierunek farmacja IV rok
2015-12-08 Polecane podręczniki - kierunek farmacja V rok
2014-11-26 Pomoc naukowa i nie tylko...
2014-09-18 Poświadczenia dokumentów
2017-04-25 Przydatne linki
2017-08-16 Regulamin Czytelni
2015-11-10 Udostępnianie zbiorów w czytelni
2016-07-15 Usługi
2016-02-19 Wypożyczenia międzybiblioteczne
2015-07-31 Zapytaj bibliotekarza
2017-11-16 Zasoby

  • english
  • extranet GUMed
  • poczta GUMed
  • zapytaj bibliotekarza
  • mapa serwisu
  • wersja do druku

Biblioteka Wydziału Farmaceutycznego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego . al. Gen. J. Hallera 107 . 80-416 Gdańsk . tel.: +48 58 349 12 84


email: biblfarm@gumed.edu.pl . Aktualizacja: 2017-11-16 mgr I. Damaszke . Biblioteka Główna © 2014 - 2017 . omilian&blukis&milewski

Polityka wykorzystywania plików "cookies" w systemach internetowych GUMed